MENYS ÉS MÉS.

La composició és un dels aspectes més importants de l’aparador. Mitjançant la distribució dels diferents elements volem crear un efecte d’harmonia i una estètica agradable. Però, com en el conte Oh no, Charlie! de Chris Haughton, aconseguir-ho no és sempre fàcil.

El simpàtic Charlie en ensenya que almenys ho hem d’intentar, si seguim les cinc regles d’or de la composició segur que ens resultarà més senzill.

1. Proporció. El contingut de l’aparador ha de ser proporcional al volum de què disposem. Podem optar per un únic element gran o altres composicions amb diversos elements.

2. Distribució. Mantinguem l’ordre en la disposició dels elements, facilitarà la percepció visual i aconseguirem un aparador més atractiu.

3. Visió. Oferim al vianant un recorregut visual còmode i sense interrupcions, evitant grans buits.

4. Color. El fons de l’aparador ha de permetre que s’hi distingeixin clarament els objectes exposats. No oblidem el llenguatge dels colors.

5. Unitat. Tots els elements que exposem a l’aparador haurien de tenir un element comú, ja sigui per la funció que realitzin o bé per la complementarietat entre ells. Per exemple, un llibre de receptes de pasta pot anar acompanyat d’uns macarrons i algun estri de cuina.

Per últim jo n’afegiria una de collita pròpia “menys és més”. Les composicions senzilles són més efectives. Mantenim allò que sigui necessari i eliminem tot el que no contribueixi a realçar el producte exposat.

13carnaval

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s